Flyg på vykort - Svenska Vingar 9


En helt ny vykortsbok har just lämnat tryckpressarna. Det är en rikt illustrerad bok som handlar om flyghistoria på gamla vykort. Vill du beställa boken kan du göra det direkt via förlaget genom att sätta in 262 kronor antingen på Plusgiro 454 45 48-3 eller Bankgiro 5306-4523 och ange AHR AB som mottagare. Tänk också på att ange tydligt namn och tydlig adress på betalningen!


Författarna till ovanstående bok heter Vidar Blom och Börje Räftegård. De är vykortssamlare och har samlat vykort med flygmotiv sedan mycket lång tid tillbaka. Deras gemensamma samlarintresse har nu resulterat i boken "Flyg på vykort". Det är en mycket trevlig bok på hela 192 sidor med en till två vykortsillustrationer per sida. Varje vykort är utförligt beskrivet och förutom texter till vykorten finns en bra information om allmän flyghistoria. Boken innehåller även en kort sammanfattning av vykortshistoria samt information om förlag och fotografer.

Boken är mycket intressant, både för oss som samlar vykort och för folk som är intresserade av flyghistoria. Den är dessutom trevligt trevligt skriven och har en mycket bra grafik. Jag rekommenderar varmt denna bok, den bör inte saknas i någon vykortssamlares eller flygintresserads bokhylla.

Det finns också mer information på förlagets hemsida: http://ahr.widfeldt.se/

Boken finns också att köpa på Bokus och Adlibris.

Lars-Olov Stenborg

Google

Tillbaka till   

Direkt till vykortsauktionerna på